Audit gewenst? Klik hier!
Open
X

Diensten. subtitle

Inventariseren

Welke wensen zijn er wat is al geregeld?

Voor ons is het van groot belang om eerst helder te krijgen wat uw wensen en verwachtingen zijn. Uw kunt ons bellen voor hulp bij configuratie, maar het kan ook zijn dat u nieuwe functionaliteit wil implementeren of dat u denk aan vernieuwing? De inventarisatie zal indien nodig zich ook richten op strategisch- en tactisch niveau. Als de wensen en verwachtingen duidelijk zijn zal gekeken moeten worden hoe de bestaande infrastructuur er uit ziet. Het product hiervan is een uitgebreid document met de beschrijving van de huidige situatie van uw ICT infrastructuur. Dit document kunt u weer gebruiken voor verbetering en verder advies.

Strategie

Bedrijfsbreed beleid en duidelijke eisen

Wat kunnen cloud diensten betekenen voor mijn strategie? Hoe is het verlies van bedrijfsinformatie geborgd? Is de toegang tot mijn bedrijfsnetwerk geheel inzichtelijk? Hoe hou ik de controle? Wat zijn de mogelijkheden? Wat betekenen aanpassingen voor de operatie, de processen en mijn mensen? De eerste vraag die wij u zullen stellen is om eens goed na te denken hoe belangrijk uw bedrijfsgegevens voor u zijn. Wat als het er op een dag geheel of gedeeltelijk niet meer beschikbaar of gestolen is? Om deze vraag te kunnen beantwoorden zal je eerst alle databronnen en afhankelijkheden benoemd moeten hebben. Voorbeelden zijn E-mail, applicaties, thuiswerken, websites, etc. Met deze bewustwording kan u als management objectief beslissen welke risico’s gedekt moeten worden en welke risico’s geaccepteerd worden.

Tactisch

De mogelijkheden en de kosten

De puzzelstukjes kunnen aan elkaar worden gelegd. De strategisch besloten eisen en prioriteiten zijn helder. Er kan gezocht worden naar passende oplossingen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en de spelers binnen de markten. Wij zijn gespecialiseerd in LAN/WAN, security, server, storage en datacenter oplossingen. Daarnaast helpen wij u graag bij het uitzetten en onafhankelijk beoordelen van aanbiedingen. Grote wijzigingen op de infrastructuur hebben vrijwel altijd grote impact op de organisatie en wellicht ook externe (partner) organisaties.

Project

Design & Implementatie

Forget about writing any code, now all shortcodes are easily accessible from the visual editor!